چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴
وقتی نوبت به تجهیز آشپزخانه میرسه، خیلیها شیرآلات و گاز رو اول میخرن، اما واقعیت اینه که سینک ظرفشویی یکی از پرکاربردترین بخشهای آشپزخانهست. از شستوشوی میوه و سبزی گرفته تا ظروف، سینک همیشه در حال استفادهست. پس اگه میخوای یه انتخاب هوشمندانه داشته باشی، این راهنما رو از دست نده!
جنس سینک هم خیلی مهمه. استیل ضدزنگ رایجترین انتخابه چون دوام بالایی داره و تمیز کردنش آسونه. اما اگه دنبال طراحی خاص هستی، سینک گرانیتی هم میتونه انتخاب شیکی باشه.
• تک لگنه برای آشپزخانههای کوچیک یا استفادههای سبک مناسبه.
• دو لگنه برای خانوادههای پرجمعیت یا استفادهی حرفهای بهتره.
• اندازه سینک با ابعاد کابینت و میز کار مطابقت داشته باشه.
• ضدخش بودن و مقاومت در برابر لک، دو تا ویژگی مهمن.
• خروجی آب و فیلتر کفگیر (صافی) داشته باشه تا گرفتگی کمتر پیش بیاد.